Hoppa till innehåll

Kategori: Flort mjölby

Thaimassage hässelby thaimassage katrineholm

08.01.2018 • thaimassage hässelby thaimassage katrineholm

thaimassage hässelby thaimassage katrineholm

värt att besöka Bra massage men. Karta och vägbeskrivning 9 0 Skriv ett omdöme! Men priset och de trevliga tjejerna gör det värt att återkomma. Trevligt och omtänksamt bemötande utan att be om det. Tittade inte upp utan stirrade ned i sin telefon och sa att hon pratade med sin pappa. Bara massagen är 5 i betyg; både hårt och skönt; tjejen tar sig fram hyfsat på svenska; tiden hålls i stort sett, OK; bra att de spelar lugn thai-pop under massagen - det känns rätt; men så var det bemötandet efteråt; jag erbjuds ett glas. Men försök lära dig lite svenska. Våra massörer erbjuder dig professionell behandling som passar efter just dina behov., våra Öppettider är, måndag-Fredag.00-20.00.

Taimassage sport massage stockholm

40, 703 64 Örebro, karta och vägbeskrivning Öppet idag 10:00 - 20:00 Öppettider, just nu Öppet 7 0 Skriv ett omdöme! Massösen visade intresse för mig som kund utan att vara privat. Så hittar man rätt massös är det mycket prisvärt. Nära till T-Bana och gratis parkering., aphinyas, thaimassage behandlar spänningar och muskelvärk, och även avslappnande massage för kropp och själ. Vi har nu gjort om i lokalen och har nu 3 separata nyrenoverade rum. Undrade lite om skillnaden mellan thaimassage och oljemassage, men fick inget klart besked.

thaimassage hässelby thaimassage katrineholm värt att besöka Bra massage men. Karta och vägbeskrivning 9 0 Skriv ett omdöme! Men priset och de trevliga tjejerna gör det värt att återkomma. Trevligt och omtänksamt bemötande utan att be om det. Tittade inte upp utan stirrade ned i sin telefon och sa att hon pratade med sin pappa. Bara massagen är 5 i betyg; både hårt och skönt; tjejen tar sig fram hyfsat på svenska; tiden hålls i stort sett, OK; bra att de spelar lugn thai-pop under massagen - det känns rätt; men så var det bemötandet efteråt; jag erbjuds ett glas. Men försök lära dig lite svenska. Våra massörer erbjuder dig professionell behandling som passar efter just dina behov., våra Öppettider är, måndag-Fredag.00-20.00.

Massagen var toppen, men vill inte gratis erotiska noveller thaimassage täby salongen att jag ska komma tillbaka, eller vad är det frågan om? Trött tjej (annan massös) låg på soffan när jag gick. Lördag.00-19.00, söndag Stängt, tidsbokning eller Drop in, priser, thaimassage 300:-/Tim. Vi har tagit över De Dees salong. Start Föregående 1 2 Next End. Trevlig och tillmötesgående personal. Hård massage om man ber om det. Populära sökningar aromamassage avslappnande massage avslappning bakning byggstäd coconutmassage flyttstäd fotmassage företagsstäd grovstäd hemstäd hjälpande massage hushållsnära tjänster kontorsstäd kroppsvård massörer matlagning oljemassage ond rygg onda axlar onda muskler rut spa strykning städ. Kan rekommendera detta ställe för trevligt bemötande och bra massage. Hertig Karls Allé 14, 703 40 Örebro, karta och vägbeskrivning 6 0 Skriv ett omdöme! Besökte den salong igen den har inte blivit bättre knull filmer gratis sexträff göteborg grov tidsfusk betalar för 1tim men fick endast 40minuter efter att ha klagat fick jag tillback 100kr men ingen förklaring vrför inte tiden hölls undvik dena salong, fick en massage i den gamla trista lokalen som. Mycket nöjd kund. Det märktes att hon kunde teknikerna i sitt jobb och höll tiden på en timme utan problem. Det är en stor fräsch lokal med dusch. Har nu på kort tid besökt salongen två gånger och det var stor skillnad på massagen vid de tillfällena. Kommer gärna tillbaka igen. Massagen jag fick med olja var iallafall bra. Har under september-oktober varit här 3 gånger och fått bra hjälp mot mina värkande axlar. Det var ett tag sedan jag var här och nu minns jag varför jag tog en paus ett tag. 0 Skriv ett omdöme! Du är bra på massage. Helt ok massage med en tjej som lyssnade vad jag behövde för att lindra en träningsvärk. Priset är bra och lokalerna. FRÅN morgon till KVÄLL 300:, välkomna till Aphinyas, thaimassage som nu åter öppnat.

Thai massage växjö thaimassage kalmar

  • På Bokadirekt kan du hitta och boka.ex.
  • Thaimassage som nu åter öppnat.
  • Vi har tagit över De Dees salong.
  • Det är en stor fräsch lokal med dusch.


Amateur wife first time with john holmes dildo ON love machine part.


Svenska sexvideo thaimassage majorna

13, 617 32 SKÄrblacka. Oljemassage 300:-/Tim, oljemassage 200:-/30 min. Recensioner  Start  Föregående 1 2, next  End  Sur mottagning och surt avsked - eller, det var ingen som sa hej. Bra massage där massösen hittar alla ömma punkter. Man vill åtminstone bli sedd. Ibland bra massage hela timmen och mycket vänligt bemötande. thaimassage hässelby thaimassage katrineholm

Kategorier: Flort mjölby

0 åsikter om “Thaimassage hässelby thaimassage katrineholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.